Yrittäjä itse

Tie yrittäjyyteen on alkanut minulla jo pienenä poikana, kun olen seurannut isäni yrityksiä niin taksi kuin metsäkone alalla. Pienestä pitäen olen aina ollut menossa johonkin tai tekemässä jotain. Alle kouluikäisenä kuljin jo isäni mukana metsäkone töissä tarkasti seuraten ja välillä päiväunet koneen lattialla nukahtaen. Nämä varhaiset kokemukset kone-alalta veivät minut mukanaan ja peruskoulun jälkeen aloinkin lukemaan siitä itselleni ammattia. Koulusta valmistumisen jälkeen 12vuotta vierähtikin metsäkoneiden ohjaimissa.

Isäni vakavan sairastumisen kuultua aloimmekin heti suunnitella taksin sukupolvenvaihdosta vuonna 2012. Tarvittavan yrittäjäkoulutuksen jälkeen teimme sukupolvenvaihdoksen ja 1950 luvulla isoisäni hakema taksilupa siirtyi isältä pojalle jo toisen kerran, niin olen jo kolmannen polven yrittäjä.

Varsin pian ymmärsin kaipaavani koneiden pariin… Huomasin tilaisuuden laajentaa yritystä ja hankin ensimmäisen pyöräkoneen. Vuoden jälkeen työmäärä olikin jo kasvanut niin paljon että oli aika etsiä ensimmäinen työtekijä itselleni kaveriksi. Pyöräkone/lumitöiden ohessa kiinteistöhuolto alkoi kiinnostamaan ja yht’äkkiä huomasin olevan mukana niissäkin kuvioissa.

Nykyhetkenä palvelut ovat lisääntyneet ja toimialat laajentuneet mukavasti.
Suurimman osan ajastani vietän taksin ratissa, mutta minut näkee myös koneen puikossa, ruohonleikkaajana,roskan kerääjänä ja vähän kaikessa yrityksen töissä.

”Vaikka me asumme kaukana, se ei tarkoita ettei meillä olisi mahdollisuutta”

Toimitusjohtaja Jani Salla

jani
Copyright 2016 Kotikylän Taksi Oy | All Rights Reserved | Webkoti